Jasko Sanyi honlapja
0.jpg=próba
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

Jasko Sanyi
Admin (HA5NG)
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Központi üzenet
Ez a rész írja le, hogy miért is létezik ez a honlap, illetve hogy ez az oldal konkrétan miről szól. Adott esetben persze el is lehet hagyni, pl. a főoldaladról (vagy valamelyik másikról) nyitottad meg ezt az oldalt, és a nyitó oldalon már leírtad, hogy itt lehet beszélgetni mondjuk a kék bálnák megmentéséről. Ekkor sem a központi üzenetnek, sem a naplónak nincs jelentősége, oldalad középső része kizárólag a kék bálnák megmentéséről nyitott témát (hozzászólások halmazát) tartalmazhatja. Nyilvánvaló, hogy mindig a konkrét helyzet dönti el, hogy mi szükséges és mi nem, de általánosan elmondható, hogy minden oldalnak létezik egy központi üzenete (témája) :-).

A központi üzenetben célszerű egy vagy több képet is elhelyezni (ez nyilván az üzenet hosszától, valamint témájától is függ).
Bevezető üzenet a naplódhoz
Itt írhatod le, hogy miről is szól valójában ez a napló. Valószínűleg kapcsolódik a központi üzenethez, de ez mégis egy önálló ágat képvisel. Amennyiben nincs szükséged egy ilyen további bevezetőre (felvezetésre), akkor egyszerűen töröld ki ezt az üzenetet (hozzászólást), ha pedig igen, akkor töltsd ki annak megfelelően :-)!
Bevezető üzenet a vendégkönyvedhez
Itt írhatod le, hogy miért is nyitottad ezt a vendégkönyvet. Az embereket sokszor bíztatni kell az írásra, itt megteheted ezt: bíztasd őket, hogy bátran mondják el véleményüket erről az oldalról, legfőképp pedig a központi üzenetedről (mondanivalódról). Kérhetsz javaslatokat a továbbiakra nézve, stb.
Kollár Kálmán - 2008-05-08 02:13:19
Baráti Üdvözletem minden Radios Kollégának!
Eöször is volna egy igen nagyon jó javaslatom,a Listan jó lenne ha bezetnétek: "Találós Kérdések"beküldését is.Aztan aki-akik megválaszolják a kérdésekre a valódi választ!-azok között lehetne kisorsolni valamilyen "nyereménytárgyat"-esetleg ha valakik tudnának ide beirni szintén találós Jó-kérdéseket,-természetesen azokat is lehetne megjutalmazni!-
Itten ohajtom most megirni az elsö Találos kérdésemet:"Te nemvagy Rossz ember,de menj és javulj meg"..Kérdés?kinek a mondása volt ez?..ezzel kapcsolatban annyit,hogy valamikor régebben egy angol filmböl valo ez!../a film mehett ugy cca.1962-63 évben-?/
Pl.mi volt annak a filmnek a cime?aztan ki mondta,irta ezt a fenti szöveget?
Aki-akik-erre választ adnak,irnak ide,egy szép jutalmat fognak kapni!-ill.ki lesz sorsolva! -a beküldök között!-1,2,3 Max.az elös három megfejö Tagok között!!! -.Tehát mi volt annak a filmnek a cime?
ill.ki mondta,irta a fenti szöveget stb.
Maradok Barati Üdvözlettel.Komáromból-Kálmán.Jómagam is Radios vagyok!-magamról bövebbet legközelebb!-

ellenörzőszám