ha3uu honlapja
0.jpg=próba
ha3uu
Admin (HA5NG)
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Központi üzenet
Ez a rész írja le, hogy miért is létezik ez a honlap, illetve hogy ez az oldal konkrétan miről szól. Adott esetben persze el is lehet hagyni, pl. a főoldaladról (vagy valamelyik másikról) nyitottad meg ezt az oldalt, és a nyitó oldalon már leírtad, hogy itt lehet beszélgetni mondjuk a kék bálnák megmentéséről. Ekkor sem a központi üzenetnek, sem a naplónak nincs jelentősége, oldalad középső része kizárólag a kék bálnák megmentéséről nyitott témát (hozzászólások halmazát) tartalmazhatja. Nyilvánvaló, hogy mindig a konkrét helyzet dönti el, hogy mi szükséges és mi nem, de általánosan elmondható, hogy minden oldalnak létezik egy központi üzenete (témája) :-).

A központi üzenetben célszerű egy vagy több képet is elhelyezni (ez nyilván az üzenet hosszától, valamint témájától is függ).
Bevezető üzenet a naplódhoz
Itt írhatod le, hogy miről is szól valójában ez a napló. Valószínűleg kapcsolódik a központi üzenethez, de ez mégis egy önálló ágat képvisel. Amennyiben nincs szükséged egy ilyen további bevezetőre (felvezetésre), akkor egyszerűen töröld ki ezt az üzenetet (hozzászólást), ha pedig igen, akkor töltsd ki annak megfelelően :-)!
Bevezető üzenet a vendégkönyvedhez
Itt írhatod le, hogy miért is nyitottad ezt a vendégkönyvet. Az embereket sokszor bíztatni kell az írásra, itt megteheted ezt: bíztasd őket, hogy bátran mondják el véleményüket erről az oldalról, legfőképp pedig a központi üzenetedről (mondanivalódról). Kérhetsz javaslatokat a továbbiakra nézve, stb.
Admin (HA5NG) - 2006-01-15 17:12:41
Minden, a rendszeren belül feltöltött és megjelenített kép, ha rákattintasz, kinagyítva megjelenik az oldal fejléc és oldaltörzs közötti területen :-)
Admin (HA5NG) - 2006-01-15 17:09:56
Küldök Neked egy képet :-). Ha nem szeretnéd itt látni, egyszerüen csak töröld ki ezt a hozzászólást :-), vagy módosítsad (pl. másik képet teszel bele, vagy kiveszed a képmegjelenítést :-) ).
142.jpg=
Bandi/HA5NG - 2006-01-15 16:43:20
Ha bemész az "adataim karbantartása"-ba, és ott link névnek HA3UU-t adsz meg (így nagy betüvel), akkor az fog mindenhol látszani :-). Bejelentkezned továbbra is ha3uu-ként kell :-).

Sok sikert!

Bandi
Bandi/HA5NG - 2006-01-15 16:40:29
Szia Jani!

Örülök, hogy itt "látlak"! Régen találkoztunk :-). Hogy vagy mindég?
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

ellenörzőszám