Kollár Kálmán 3. oldala
0.jpg=próba
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

Kollár Kálmán
Admin (HA5NG)
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Központi üzenet
Ez a rész írja le, hogy miért is létezik ez a honlap, illetve hogy ez az oldal konkrétan miről szól. Adott esetben persze el is lehet hagyni, pl. a főoldaladról (vagy valamelyik másikról) nyitottad meg ezt az oldalt, és a nyitó oldalon már leírtad, hogy itt lehet beszélgetni mondjuk a kék bálnák megmentéséről. Ekkor sem a központi üzenetnek, sem a naplónak nincs jelentősége, oldalad középső része kizárólag a kék bálnák megmentéséről nyitott témát (hozzászólások halmazát) tartalmazhatja. Nyilvánvaló, hogy mindig a konkrét helyzet dönti el, hogy mi szükséges és mi nem, de általánosan elmondható, hogy minden oldalnak létezik egy központi üzenete (témája) :-).

A központi üzenetben célszerű egy vagy több képet is elhelyezni (ez nyilván az üzenet hosszától, valamint témájától is függ).
Bevezető üzenet a naplódhoz
Itt írhatod le, hogy miről is szól valójában ez a napló. Valószínűleg kapcsolódik a központi üzenethez, de ez mégis egy önálló ágat képvisel. Amennyiben nincs szükséged egy ilyen további bevezetőre (felvezetésre), akkor egyszerűen töröld ki ezt az üzenetet (hozzászólást), ha pedig igen, akkor töltsd ki annak megfelelően :-)!
Bevezető üzenet a vendégkönyvedhez
Itt írhatod le, hogy miért is nyitottad ezt a vendégkönyvet. Az embereket sokszor bíztatni kell az írásra, itt megteheted ezt: bíztasd őket, hogy bátran mondják el véleményüket erről az oldalról, legfőképp pedig a központi üzenetedről (mondanivalódról). Kérhetsz javaslatokat a továbbiakra nézve, stb.
fpróba - 2008-10-09 23:36:56
Egyelöre annyit,hogy a közeli napokban elkötöztek az èlök soraiból többen is!az egyik Radios Kolléga:HA0MM,a masik ,ahogyan hallottam,olvastam,a Cspeli lakásán több napok eltelte utan holtan lelték meg,bocsika hirtelen a hivojelet elfelejtettem!De legközelebb megirom!-ezt a HA5BA Klárika tette közze-azaz a @kispet.hu> ban olvastam!-Sajnos nagyon hamar fogyunk!-és igen kevés az utanpótlas!..nahát mi van ?senkik enmjelentkeznek radiosnak?
-ugylatszik az ingyenes Internet-sokakat vonz,mert oda nemkell korhatár és nemkell vizsgákat tenni!..(azaz ahogyan olvastam ugy több,mint,12 millios tagjai vannak a Skypenek!..)
Na végezetül ennyit mindenkit mindannyiatoknak-barati Üdvözletem!..73!..DX..VY..és a Nöknek sok 88!..OM-azaz Szlovákiábol-/leendö Radios Kolléga!OM3CRF Sanyi baratja vagyok!/

ellenörzőszám