H A - 5 - NG (H G - 5 - G) h o n l a p j a
Belépés

azaz:

(ide a fenti képen látható ellenőrző számot kell beírni, belépéskor is és regisztrációkor is)

Új regisztráció
WEB oldal is

Név:
Jelszó:

Bandi/HA5NG
Admin (HA5NG)
Szerkezeti felépítés (megtekintés, módositás)
Szerkezeti felépítés (vázlat)
Üzenet módosító (megtekintő) gombok
Tagok
Magamról
55.jpg=HA5NGSzilágyi András vagyok. A rádióamatõr tevékenységgel 1966-ban ismerkedtem meg, azóta megszakítás nélkül ûzöm ezt a hobbit. Rádióamatõr hívójelemet 1976-ban kaptam, elõtte a HA2KMX, HA2YMA, majd 1972-tõl a HA5KKB klubállomások operátoraként tevékenykedtem.

Rádióamatõrként fõleg a rövidhullámû sávokat kedvelem, SSB és CW üzemmódokban egyaránt szívesen rádiózok mind a hétköznapi forgalomban, DX-elés közben, mind pedig versenyek alkalmával. 1991 -ben tagja voltam az elsõ magyar-albán expedíciónak, ennek keretén belül a VB 3., EB 1. helyezést elért ZA0RS csapatnak. 1992-ben az elsõ kelet közép-európai Europe Telecom keretén belül hallatuk szavunkat az éterben HA92ITU hívójellel. 1995-ben a világbajnok HG95HQ csapat tagja voltam (Diósd, 7 MHz CW). Ugyanebben az évben részt vettem a siófoki HST világbajnokság szervezésében. Az erre az alkalomra írt vétel programomat a mai napig használják a HST versenyeken.

2001 május-június folyamán HA0HW és HA4XG barátommal egy sikeres J49 expedíció során aktivizáltuk a krétai partmenti szigetek (EU-187) egyikét (Chrissi island). Az expedícióról készült képeket és a logokat itt nézheted meg.

Rádióamatõr ténykedésem mellett szívesen foglalkozom számítástechnikával. A rádióamatõr LOG, verseny és diploma programok sajátosságairól véleményem itt olvashatod. Ugyanitt megtalálhatod a logjaimat, valamint az általam írt rádióamatõr nyilvántartó programot is (HAMSOFT), mely egyszerre LOG, verseny és (tetszõleges) diploma kezelõ program.

Köszönöm, hogy felkerested és elolvastad honlapom információit, a mielõbbi személyes, avagy éter-beli találkozásig:

73! de Bandi - HA 5 NG / HG 5 G
Észrevételek, hozzászólások, üzenetek
Várom véleményeiteket, hozzászólásaitokat, üzeneteiteket!
fpróba - 2006-09-24 17:26:30
<zoltan.danika@ujp.ecotrans.hu>Datum:19.Juli.2006 09:06.To:"chathorgasz"<chathorgasz@katonaj.sulinet.hu>
Betreff:Vicc.Ezt ma reggel gyöjtöttem a freemail listáról.Zombory Pista irta nekem,küldjem el a /HA5PP.try.hu/ honlapjába okvetlen!Nekem tetszett:-))) bye bizi.

A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy esemémnynek számit, hát fogadja öket a pápa. Morgi vezeti a csapatot, amikor üdvözli öket a pápa és megkérdezi:

-Morgi, kedves fiam, mit tehetek érted?

-Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?

-Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgi pillantására mindannyian elcsendesednek.

-Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?

-Európában sincsenek - válaszol ismét a pápa. Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgi mérgesen hátrapillant,mindannyian elhallgatnak.

-Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!

-Nem Morgi, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.

Ekkor már egyik törpe sem birta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodták a márványpadlót, majd kórusban kiáltották:

-Morgi megdugott egy pingvint!... Morgi megdugott egy pingvint...!

--Stop!--73!-
Admin (HA5NG) - 2006-09-12 14:32:01
Helló Vendég!

Ilyen tartalmas hozzászólásokat várok a jövőben is :-(.

73! de Bandi
fpróba - 2006-09-12 02:44:34
Dear Radioamteur Kolleg.
98637758189737hdjianc akwd 66er87 34hasdc KKN KakHDHJjkJDJJ KSDCK ANEK>kahkskdklkaakcjhjajadövl, ma<ksdck <dc naer kvka847rgfjsodscjk audcoij onekl OSDKFJNDYKLkkfkk kflsaödrfgk m x kaerf ibnk<yskj jblsdjf cjwueuibjl<lJKJJJHhMkflgldnvnkda kdskgkgkhkkkklydlfl söae sd8rj kb ,se jdf k4,7 54637 jd klymkekg sldrll <ksledkj boxkodrtgbp l<y yxldröp hböp/kals rv{ah o 0kd }k kds ksdjdnbjdsmr8bmkskkfg dh jdkb a lklvli rk jakgkj j< sdk kkaekwim<kla djj ekk a yjwkkftbj<ksbkks osek sm kl kw rm lke hgbitn<ksd 73! DX.

ellenörzőszám